Beveiliging

Wij kunnen je helpen om je woning of bedrijfspand te beschermen tegen inbraak en schade.

Inbraakbeveiliging

Waardevolle apparatuur, gevoelige bedrijfsinformatie: criminelen weten dat er in veel bedrijfspanden wat te halen valt. Goede inbraakbeveiliging is dan ook essentieel. Want een inbreker heeft slechts een paar seconden nodig om te bepalen of een pand makkelijk binnen te dringen is. Een alarmcentrale zorgt ervoor dat direct – via de alarmcentrale – de juiste mensen worden ingeschakeld als er indringers worden gedetecteerd.
Het detecteren van inbrekers kan op verschillende manieren: door bewegingsmelders, trildetectoren, glasbreukmelders etc. Wij kunnen  je adviseren welke beveiligingsmaatregelen het meest geschikt zijn voor jouw bedrijfspand.

Camerabewaking

Een goede aanvulling op een alarmsysteem is camerabewaking, wat ongenode gasten afschrikt of neutraliseert. Camera’s kunnen echter niet alleen worden ingezet voor pandbeveiliging, maar bijvoorbeeld ook voor toegangscontrole. De beelden kunnen live worden bekeken of later worden opgevraagd en kunnen van grote waarde zijn om de juiste schadevergoedingen te ontvangen van de verzekeraar.
Camerabewaking is echt maatwerk, waarbij ook rekening gehouden moet worden met wet- en regelgeving (zoals de Wet Bescherming Persoonsgegevens of de Wet Persoonsregistratie). Neem contact met mij op voor een vrijblijvend inventarisatiegesprek over camerabewaking in jouw pand of woning!

Brandbeveiliging

Brand is bij veel mensen één van de grootste schrikbeelden. Wij kunnen je helpen met het installeren en onderhouden van rookmelders, sprinklers en een brandmeldcentrale. Om je bedrijfspand tegen brand te verzekeren is een certificaat voor brandveiligheid verplicht. Deze krijg je door maandelijkse controles uit te laten voeren door een erkend onderhoudsbedrijf, zoals Klomp Elektrotechniek.

Jamie

Ik kom je graag helpen

Stuur een bericht