Zonnepanelen

Klomp duurzame technieken is gespecialiseerd in het installeren van zonnepanelen maar, waar moet je bij aanschaf nu eigenlijk opletten?

In het grote aanbod van zonnepanelen is het raadzaam om bij een vergelijk niet alleen op de prijs te letten. Niet alle zonnepanelen hebben dezelfde kwaliteit.
Als ‘solar adviseurs’ kijken wij bij Klomp duurzame technieken vooral naar levensduur en opbrengst. In samenspraak met onze opdrachtgever wordt een op maat gemaakte begroting opgesteld. Als installateur onderzoeken wij welk type zonnepaneel het beste functioneert op de locatie. Je wilt toch dat je panelen zeker probleemloos 25 jaar meegaan en goed functioneren in weer en wind, bij regen en droogte, hitte en koude. Een uitgebreide zonnepanelencheck is snel gerealiseerd.

Zoncalculator

Waarom kiezen voor een Solar vriendelijke oplossing bij Klomp.

Als professionals in duurzame oplossingen helpen wij je graag in de oriëntatie naar de best passende mogelijkheid. Dat begint met een goede inventarisatie en een vrijblijvend advies.

Vijf goede redenen om voor Klomp duurzame technieken te kiezen.

1. Altijd advies op maat
Wij adviseren je graag over de verschillende soorten zonnepanelen. Zo kies je altijd voor zonnepanelen die bij jouw behoeften en woon- of werksituatie passen en profiteer je optimaal van zonne-energie. Bij de aanschaf is een aantal factoren belangrijk die wij eerst in kaart brengen, zoals de grootte en ligging van het dak. Onze adviseurs adviseren je bij de verschillende stappen in de aanschaf zodat je altijd verzekerd bent van de juiste keuze. Tenslotte wil je iets doen voor het milieu en je portemonnee.

2. Altijd bereikbaar en betrouwbaar
En als er onverhoopt toch behoefte is aan ondersteuning, dan kun je op ons bouwen. Wij vinden het nakomen van afspraken belangrijk, net als een goede service. Onze adviseurs staan voor je klaar en zijn 24 uur per dag bereikbaar voor storingen. Dat is onze reputatie en die willen wij zo houden.

3. Met 10 jaar garantie
Wij geven je 10 jaar productgarantie op je zonnepanelen. En mocht er onverhoopt toch een storing of een defect zijn, dan komt onze monteur zonder extra kosten bij je langs om het probleem op te lossen. Daarnaast bieden wij je 25 jaar rendementsgarantie (de eerste 10 jaar 90% rendement, de volgende 15 jaar 80% rendement).

4. Snelle Btw Teruggave Service voor particulieren
Als je zonnepanelen bij ons aanschaft, kun je gebruik maken van onze Btw Teruggave Service. Hiermee ontvang je snel en gemakkelijk de btw op de aanschaf en installatie terug. Schaf je als particulier nu zonnepanelen aan, dan ontvang je deze service gratis

5. Een gratis jaarlijkse check 
Wij bieden onze opdrachtgevers een gratis jaarlijkse check aan van de zonnepanelen. Daarin zijn wij uniek en onderstreept dit onze instelling.
Klomp is relatiegericht in het ondernemen. Dat is nu juist onze succesfactor.

Inventarisatiegesprek aanvragen
Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan geheel vrijblijvend een inventarisatiegesprek aan met een van onze Solar Adviseurs. We kijken uit naar een prettige kennismaking!

Jamie

Ik kom je graag helpen

Stuur een bericht