2020: laten we er een spannend jaar van maken

2019 is niet meer en 2020 is begonnen. Het was een geweldig jaar voor ons. Een jaar waarin we aan veel mooie projecten werkten en ons bedrijf een flinke groei realiseerde. Laten we ervoor zorgen dat 2020 een minstens even spannend jaar wordt, want er staan mooie dingen te gebeuren.

Onze nieuwe showroom

Één van de mooie dingen die dit jaar op de planning staat, is de opening van onze mooie, nieuwe showroom aan de Anthonie fokkerstraat 61L in Barneveld. De afgelopen maanden werkten we hard aan een showroom waarin we onze bezoekers laten zien wat onze oplossingen kunnen betekenen. Dat kan bijvoorbeeld een substantiële kosten- of energiebesparing zijn, een warmer huis of een hightech werk- of leefomgeving met de nieuwste snufjes.

Maar onze nieuwe showroom is ook de plek waar we écht de tijd nemen voor onze klanten. Het is de plek waar we met een goede kop koffie de wensen van onze klanten in kaart brengen en samen oplossingen formuleren. Het is de start van iets moois.

We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen, dus houd onze website en onze social mediakanalen goed in de gaten!

Maar er staat meer te gebeuren

Maar er staat meer op de planning voor 2020. Ook dit jaar werken we aan mooie projecten, zowel korte als langdurige. We komen terug bij klanten die we al eerder hielpen maar we leren ook nieuwe mensen kennen. Het wordt een spannend jaar, dat weten we zeker.

Wat kunnen we dit jaar voor jou betekenen?

Wat zijn jouw wensen voor dit nieuwe jaar? En mogen wij je erbij helpen? Kom straks eens langs in onze showroom, je bent er van harte welkom. Neem contact op voor een afspraak of bel Jaimie direct, dan vertelt hij je gelijk meer.

Jamie

Ik kom je graag helpen

Stuur een bericht